FysioRunning

Onderdeel van CheckPoint v.o.f.

Gezondheid, Sport en Bewegen

Edisonweg 10-200

2952 AD Alblasserdam

K.V.K. 23093396

Contact & Vragen

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

Coaching door professionals

FysioRunning is een coaching-concept voor de geblesseerde hardloper waarbij een uitgebreide online-screening, het persoonlijk advies en het op maat gemaakte FysioRunning-schema van een hoge kwaliteit zijn. 

Het “brein” achter FysioRunning is Aalbert Mintjes (fysiotherapeut en marathonloper) en Drs. Jorrit Noppen (bewegingswetenschapper).
Aalbert en Jorrit combineren de theorie van de herstelmechanismen van het lichaam tijdens en na een blessure en het geven van persoonlijke training in de hardloopsport.
Het resultaat is dat zij al vele honderden (geblesseerde) hardlopers succesvol op weg hebben geholpen met behulp van effectieve adviezen en op maat gemaakte hardlooprevalidatieschema’s.

Fysiotherapeut, Aalbert Mintjes en bewegingswetenschapper, Drs. Jorrit Noppen   

 

De hardloopblessure deskundigen Aalbert en Jorrit coachen u zodat u weer spoedig zonder of met minder last kunt hardlopen. Naast Aalbert en Jorrit is er door een nauwe samenwerking met (para)medische instellingen, - verenigingen, stichtingen en hardloopspeciaalzaken een groot aantal hardloop(blessure)deskundigen aan FysioRunning.nl verbonden. 
Deze samenwerking geeft een landelijke dekking met betrekking tot een verwijsmogelijkheid naar sportartsen, (sport)fysiotherapeuten, (sport)podologen, (sport)podotherapeuten en hardloopspeciaalzaken.