FysioRunning

Onderdeel van CheckPoint v.o.f.

Gezondheid, Sport en Bewegen

Edisonweg 10-200

2952 AD Alblasserdam

K.V.K. 23093396

Contact & Vragen

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

Hardloopcoach

Een hardloopcoach vervaardigt o.a. het hardloopschema voor de hardloper.
Als de hardloper geblesseerd is, is er een hardlooprevalidatieschema nodig om de geblesseerde regio op een gedoseerde manier, door middel van hardlooptraining, te laten wennen aan de hardloopbelasting. Om dit effectief te doen, is specifieke kennis van (hardloop)blessures, lichamelijke herstelmechanismen en hardlooprevalidatietraining noodzakelijk.

Fysiotherapeut, Aalbert Mintjes en bewegingswetenschapper Jorrit Noppen zijn de hardloopcoaches achter FysioRunning.

Hardloopcoach Aalbert is gespecialiseerd in het fysiotherapeutisch adviseren, behandelen en begeleiden van de geblesseerde hardloper. Hardloopcoach Jorrit is gespecialiseerd in het vervaardigen van hardlooprevalidatieschema's waarin de mogelijkheid van lichamelijk herstel tijdens en na de hardlooptrainingen specifiek op de (hardloop)blessure is afgestemd.

 

FysioRunning, Aalbert en Jorrit, coachen samen de geblesseerde hardloper op een unieke en zeer effectieve manier.
Het resultaat is dat zij al vele honderden (geblesseerde) hardlopers weer succesvol op weg hebben geholpen met behulp van effectieve adviezen en op maat gemaakte hardlooprevalidatieschema’s. 

 

FysioRunning, uw hardloopcoach bij een blessure, helpt u op weg.

 

Op 20 juni 2016 is ook de beginnen met hardlopen website, RenJeFit.com ontwikkeld. Deze website is speciaal ontwikkeld om BLESSURES TE VOORKOMEN. De opbouw van de hardloopschema's zijn zeer verantwoord en effectief. Het is de enige interactieve website van Nederland.